Yardi Systems treedt toe als lid van Inrev

Software-ontwikkelaar Yardi Systems treedt toe als lid (‘member’) van Inrev, de in Nederland gevestigde organisatie voor Investeerders in niet-genoteerde Real Estate fondsen. Yardi Systems toont daarmee haar betrokkenheid bij het werk van Inrev.

Als adviseur en serviceprovider van investeerders en beleggers in de vastgoedbranche had Yardi Systems al langer nauwe betrekkingen met organisaties als de EPRA en IPD. “We vinden het lidmaatschap van Inrev belangrijk, omdat we op die manier ons engagement tonen bij het vergroten van de transparantie en de professionaliteit in de sector, bijvoorbeeld door het met andere vastgoedpartijen delen van onze ervaringen in de Verenigde Staten op het gebied van datastandaarden en de marktacceptatie van GIPS en andere performancedefinities,” zegt Richard Gerritsen, Regional Director – European Sales bij Yardi Systems. “Zo hebben wij met een aantal gerenommeerde Amerikaanse klanten samengewerkt om GIPS te ondersteunen door het Yardi Voyager softwareplatform.” 

“Een hechte samenwerking met Inrev is voor ons relevant, omdat de transparantie in de sector wordt vergroot door het combineren van standaarden met professionele managementinformatiesystemen en rapportagetools. Samen met Inrev willen we onze systemen verder verfijnen, opdat beleggers en fondsmanagers aan alle gestelde eisen kunnen voldoen”, voegt Gerritsen eraan toe. Internationale wet- en regelgeving verandert de vastgoedsector in hoog tempo, waardoor de druk op de kwaliteit van rapportage en het inzicht in de prestaties van een vastgoedportefeuille toenemen. 

Inmiddels zijn 340 bedrijven lid van INREV, dat niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen attractiever en toegankelijker wil maken voor investeerders. Inrev ondersteunt haar leden met onderzoeksrapporten, pr, evenementen en trainingen om dit deel van de vastgoedmarkt verder te professionaliseren.



Reacties


Laatste nieuws