Solid Public  logo

Interim Projectleider Verduurzaming (16 uur p/w)

Solid Public

Regio Apeldoorn

8 september 2023

Website

Soort functie: Project leiders | Werkervaring: 3 - 5 jaar | Parttime

Bedrijfsinformatie

Namens een gemeente in de regio Apeldoorn werven wij momenteel een Interim Projectleider Verduurzaming voor 16 uur per week. ´╗┐

Functieomschrijving

De projectleider is primair verantwoordelijk voor de uitvoering en resultaten. Hij/ zij geeft sturing aan het verduurzamingsproces, zorgt dat de benodigde expertise beschikbaar is (intern dan wel extern aan te trekken) en zorgt voor afstemming met de beleidsprogramma’s en huurders. Hij/ zij werkt in opdracht van de portefeuillemanager vastgoed en adviseert hem in te maken keuzes. Dit stemt de projectleider (samen) bestuurlijk af.

In de portefeuillestrategie zijn meer dan 10 gebouwen geprioriteerd waar de gemeente komende jaren gaat investeren. Planning uitvoering is 2025. De gebouwen variëren van onderwijs, cultuur, wijkcentra, multifunctionele accommodaties tot brandweerkazernes. De gemeenteraad heeft middelen gereserveerd om deze gebouwen componentsgewijs te gaan verduurzamen. De strategie en maatregelen zijn op hoofdlijn bepaald en moeten nu uitgewerkt worden op gebouwniveau. Het gaat dan om het opstellen van business cases waarin minimaal is uitgewerkt; de te nemen maatregelen, investeringen, consequenties voor het onderhoud (MJOP), energiebesparing en CO2 reductie. Dit is de basis voor het vrijgeven van de gereserveerde middelen om daadwerkelijk te gaan investeren.

Functie eisen
 

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met de verduurzaming van (maatschappelijk) vastgoed.
  • Je hebt kennis en ervaring met projectmatig werken.

Wensen bij de opdracht:
 

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding op bouwkundig/vastgoed gebied.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met de verduurzaming van (maatschappelijk) vastgoed.
  • Je hebt minimaal 2 jaar kennis en ervaring met projectmatig werken.
  • Je hebt ervaring met het werken bij een gemeente of andere overheidsorganisatie.
  • Je kunt vooraf een korte aanpak op hoofdlijnen/ visie op de opdracht schrijven.

Projectinformatie

Startdatum: 1 oktober
Uren per week: 16
Tarief: in overleg
Looptijd: 12 maanden met optie tot verlenging´╗┐

Instructies

Solid Public is namens de opdrachtgever verantwoordelijk voor de werving ten behoeve van deze interim functies. Solid Public is hét toonaangevende werving & selectiebureau voor vastgoedfuncties in de publieke en maatschappelijke sector. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van maatschappelijk betrokken (interim) vastgoedprofessionals met een opleiding op met name HBO- en academisch niveau.

Je wordt vriendelijk verzocht jouw sollicitatie te richten aan Robbert Jan Meerman (meerman@solid-public.nl). Ook voor vragen of een extra toelichting kun je (telefonisch) contact opnemen met Robbert Jan op 06-43038330. ´╗┐

Solliciteer
Interim Projectleider Verduurzaming (16 uur p/w)  afbeelding