Savills logo

Manager Leasing Logistics & Industrial

Savills

Amsterdam

18 oktober 2022

Soort functie: Makelaars | Werkervaring: Meer dan 5 jaar | Fulltime

Bedrijfsinformatie


Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met 600 kantoren en 39.000 werknemers, in meer dan 60 landen. Ons internationale netwerk en onze expertise is echter niet hetgeen ons onderscheidt. Wij geloven dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.

Savills.
Property starts with people.

 

 

Functieomschrijving


Nederland is door de gunstige ligging een van de meest aantrekkelijke logistieke vestigingslocaties ter wereld. Onder andere door de explosieve groei van e-commerce bestaat er een grote behoefte aan logistieke ruimte, wat logistiek op dit moment tot de meest snelgroeiende sector binnen het vastgoed maakt. Het Savills Logistics & Industrial team houdt zich bezig met alle facetten van vastgoedadvisering binnen deze dynamische sector, met name gericht op verhuur en beleggingsadvies. Ook breder binnen Savills staat logistiek hoog op de agenda. Zo hebben wij de afgelopen jaren onze beheerportefeuille van logistieke objecten uitgebreid tot meer dan 2 miljoen vierkante meter! Bij Savills geloven we in lange termijn relaties, wij verdiepen ons in de behoeften en uitdagingen van onze opdrachtgevers en behandelen hun eigendom als ware het ons eigen vastgoed. De filosofie van het team luidt dan ook: “(Y)our business, we don’t see the difference”.

Als Manager Leasing Logistics & Industrial ben jij eindverantwoordelijk voor de aan- en verhuur van grootschalig logistiek en industrieel vastgoed en geef je leiding aan een team van Consultants. Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe verhuuropdrachten. Hierbij haak je slim in op bestaande relaties van de afdeling, kansen in de beheerportefeuille en andere cross-sell mogelijkheden binnen het (internationale) Savills netwerk. De opdrachten breng je tot een succesvol resultaat samen met je team. Hierin begeleid je je team van A tot Z door het proces. Dit houdt in: het in op de juiste wijze in de markt zetten van het product tot aan het voeren van de onderhandelingen en het opstellen en sluiten van contracten. Naast dat je je eigen netwerk meeneemt en gebruik maakt van het Savills netwerk, is het voor deze functie van groot belang om de naamsbekendheid in de gebruikersmarkt te vergroten. Proactiviteit en netwerkvaardigheden zijn om die reden onmisbaar.

Instructies


Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annejet Remmelzwaal op het telefoonnummer 020 301 20 00. Je sollicitatiebrief met CV kun je per e-mail sturen naar: vacatures@savills.nl.

Solliciteer
Manager Leasing Logistics & Industrial afbeelding
Manager Leasing Logistics & Industrial afbeelding
Manager Leasing Logistics & Industrial afbeelding