OIMIO logo

Analist Commercial Real Estate

OIMIO

Den Haag

9 augustus 2022

Website

Soort functie: Analisten | Werkervaring: 1 jaar | Fulltime

Bedrijfsinformatie

Waarom OIMIO?

OIMIO bestaat iets meer dan 2 jaar en is een nog jong onderdeel van NIBC Bank. We groeien snel en we zijn een opkomende naam in onze markt. We zoeken versterking om onze verdere groei vorm te geven. We bestaan uit een klein team, waarin iedereen het verschil maakt. Geen bankzitters, maar handen uit de mouwen. Tevens maken we deel uit van NIBC Corporate Bank. Een professionele organisatie, waarbij onze analisten deelnemen aan het “Talent Program” van NIBC Bank. Zo kun je je breed blijven ontwikkelen maak je kennis met andere talenten binnen de bank.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar

OIMIO financiert commercieel vastgoed in het mid-markt segment van EUR 2,5 – 15 miljoen. We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en een efficiënt kredietverleningsproces. We leveren maatwerk voor onze klanten, maar werken met gestandaardiseerde processen. Een frisse aanpak in kredietverlening, met de klant echt centraal, geen loze belofte. We zijn op zoek naar een analist, met 0-3 jaar werkervaring, die direct actief betrokken zal zijn bij het verstrekken van nieuwe financieringen en het verder uitbouwen van de onze activiteiten. Een aanpakker, een doorzetter en meedenker.  

 

Wat ga je doen?

Als analist ben je betrokken bij alle activiteiten binnen OIMIO. Je wordt verantwoordelijk voor het verstrekken van nieuwe financieringen, waaronder:

-          Het analiseren van nieuwe aanvragen

-          Het beheren van het goedkeuringsproces;

-          Het uitvoeren van due diligence bij nieuwe transacties;

-          Direct contact met klanten, vastgoed inspectie;

-          Samenwerken met de operationele en andere interne afdelingen; en

-     Het beheren van bestaande relaties & transacties.

 

 

Arbeidsvoorwaarden

Wat kunnen wij bieden?

De voordelen van een nieuwe venture binnen een kleinere, maar zeer professionele bancaire organisatie. De mogelijkheid om te werken waar, wanneer en hoe je wilt. Omdat je in een klein team komt, zul je de directe impact van je acties binnen het team zien. Je bent betrokken vanaf het moment dat een klant wordt gecontracteerd tot het moment dat de transactie is gesloten, dus je krijgt de kans om een breed scala aan vaardigheden te ontwikkelen.

 

We kunnen je een plek aanbieden in het Talent Program van NIBC Bank, samen met een kleine groep geselecteerde talenten binnen de hele bank. Dit 12 maanden durende intensieve programma richt zich op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Kijk op onze website voor meer informatie over het Talent Program (https://www.nibc.com/careers/talent-program). Je krijgt ook een budget voor een breed scala aan training- en opleidingsmogelijkheden om je verdere groei te faciliteren.

Instructies

Meer informatie / sollicitatie

Solliciteer door je CV, in te sturen via onze website: Analist Commercial Real Estate (myworkdayjobs.com) of stuur je email naar jeroen.belt@oimio.nl 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Belt op 06-5327 1028Solliciteer