Solid Recruitment logo

Projectontwikkelaar Vastgoed

Solid Recruitment

Den Haag

3 mei 2022

Website

Soort functie: Project ontwikkelaars | Werkervaring: 3 - 5 jaar | Fulltime

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is een jonge en snelgroeiend vastgoedbeleggings- en -ontwikkelingsmaatschappij, bestaande uit circa 15 medewerkers (waarvan 4 Projectontwikkelaars). Ter verdere uitbreiding van de ontwikkelingsactiviteiten zijn wij actief met de werving van een ervaren Projectontwikkelaar.
De opdrachtgever is van origine een succesvolle vastgoedbelegger met een focus op woningen en kantoren. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt en zijn er meerdere aansprekende projecten ontwikkeld. Momenteel wordt onder andere gewerkt aan een woontoren van ca. 60 meter hoog en de transformatie van een kantoorgebouw naar een Hotel.

In de functie van Projectontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de planvorming van (middel-)grote vastgoedobjecten en grondposities. Jij en je (te bouwen) team krijgen aankoopvoorstellen van het acquisitieteam, welke je toetst en uitwerkt tot een concreet (her)ontwikkelingsvoorstel. Daarbij zoek je de samenwerking met architecten, adviseurs en gemeenten om tot het beste resultaat te komen.

Als Projectontwikkelaar heb je oog voor het toevoegen van waarde: of dat nu is door uitbreiding van volume, herbestemming of verbeteren van de exploitatie. Samen met jouw teamleden loods je projecten naar een voorlopig ontwerp en/of vergunningsaanvraag.

Vervolgens is het jouw taak om voor elk project een afnemer te vinden die de plannen daadwerkelijk realiseert, al dan niet met ons aan boord als initiatiefnemer, co-ontwikkelaar en/of financier. Hiervoor is het noodzakelijk dat je gebruik maakt van verkoopplatformen en begeleidende makelaars.
Je speelt samen met jouw teamleden een nadrukkelijke rol om de groeiambities van onze opdrachtgever te verwezenlijken.

Functie eisen:

  • HBO/WO werk- en denkniveau met relevante ervaring;
  • Je bent en denkt commercieel: je ziet kansen die anderen niet zien;
  • Sociaal vaardig: je praat gemakkelijk met een particuliere eigenaar, commerciële partij of gemeentelijke instantie;
  • Daadkrachtig en oog voor detail: je stopt pas als je resultaat hebt geboekt en zorgt tegelijkertijd dat de puntjes op de i staan;
  • Oog voor schoonheid en kansen van vastgoed;
  • Juiste motivatie waarom jij deze functie het beste kunt vervullen;
  • Correct Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift;
  • Woonachtig binnen 1 uur reisafstand vanuit Den Haag. 

Instructies

Solid Recruitment is namens onze opdrachtgever verantwoordelijk voor de werving ten behoeve van deze positie. Solid Recruitment is hét toonaangevende werving & selectiebureau actief in de vastgoedsector. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van vastgoedprofessionals met een opleiding op met name Bachelor- en Master-niveau.

Je wordt vriendelijk verzocht uw sollicitatie te richten aan Robbert Jan Meerman van Solid Recruitment (meerman@solid-recruitment.nl). Ook voor vragen of een extra toelichting kun je (telefonisch) contact opnemen met Robbert Jan 06-43038330.