Catella koopt openbaar parkeergebouw op NDSM-werf

BMB ontwikkeling (onderdeel van VolkerWessels) en Reggeborgh Vastgoed hebben een overeenkomst gesloten met Catella Parken Europa voor de verkoop van het parkeergebouw in project BinnenDok op de NDSM-werf in Amsterdam. Het gebouw betreft een openbare parkeervoorziening met 525 parkeerplaatsen, een commerciële plint op de begane grond en een daktuin.

Bouwprominenten aan het woord in nieuw boek + Winactie

Bouwprominenten aan het woord in nieuw boek + Winactie

Bouwbemiddelaar Building Heroes heeft een boek uitgegeven over de grote thema's in de bouw. In het boek, The Human Agenda, is plaats voor veel bouwprofessionals en - prominenten. Wie allemaal? Dat leest u in het onderstaande bericht. Ook mag Vastgoedjournaal een exemplaar van het boek verloten onder de abonnees. 

27 oktober 2020 om 13:45 | 3 min
SLIM Vastgoed Financiering: 'Dichter bij de klant’

SLIM Vastgoed Financiering: 'Dichter bij de klant’

Over vastgoedfinancieringen zegt Olaf Bijlsma in het volgende interview: “De laatste jaren is er een hele nieuwe markt ontstaan omdat startende beleggers of beleggers met drie of vier panden lastig aan een financiering kunnen komen." VJ sprak uitgebreid met oprichter Olaf Bijlsma en Marloes Boek van SLIM Vastgoed Financiering hoe zij in deze markt opereren. 

27 oktober 2020 om 13:34 | 2 min
Transportbedrijf start met nieuwbouw op Kempisch Bedrijvenpark

Transportbedrijf start met nieuwbouw op Kempisch Bedrijvenpark

De nieuwbouw voor Van der Heijden Transport in Hapert is van start gegaan. Slechts vier maanden nadat het bedrijf door een brand nagenoeg volledig werd verwoest, zijn de plannen voor nieuwbouw uitgewerkt en voorbereid. In mei 2021 zal Van der Heijden weer openen op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert. 

27 oktober 2020 om 11:25 | 2 min

College wil meer ruimte voor woningbouw in Lemmer

Als het aan het college van de Fryske Marren (Friese Meren) ligt, zal er aan de Polle en Zeedijk in Lemmer meer woningbouw mogelijk moeten worden. Daarnaast staat het college open voor een bijdrage in het inrichten van de openbare ruimte. Het voorstel zal in november worden voorgelegd aan de gemeenteraad. 

27 oktober 2020 om 10:05 | 1 min

Lees onze special over Special Vastgoedfinanciering