MRP en Zoetermeer tekenen voor project DuinParc

Op donderdag 15 april hebben MRP en gemeente Zoetermeer de koop-en realisatieovereenkomst getekend voor Duinveld. De eerste fase van het project DuinParc kan hierdoor binnenkort met de bouw van start gaan. Het is de eerste fase van de laatste ontwikkeling in de wijk Oosterheem, grenzend aan het groene recreatiegebied Bentwoud. In totaal worden er 125 woningen gerealiseerd.

16 april 2021 om 13:57 | 2 min

Eerste woningen Sniepkwartier opgeleverd aan woningfonds a.s.r.

In Diemen heeft Bot Bouw de eerste 38 woningen van het project Sniepkwartier opgeleverd aan het ASR Dutch Core Residential Fund. Sniepkwartier in Diemen bestaat uit twee appartementenblokken met in totaal 208 appartementen. Ongeveer de helft is afgenomen door het ASR Dutch Core Residential Fund en de andere helft door woningcorporatie De Alliantie.

EVS 2020 in kort bestek: de belangrijkste wijzigingen op een rij

EVS 2020 in kort bestek: de belangrijkste wijzigingen op een rij

De nieuwe Europese vastgoedtaxatiestandaarden EVS 2020, verplichte kost voor Register-Taxateurs, gelden vanaf 1 januari 2021. In de VBO-uitgave 'EVS 2020 in kort bestek' zetten prof. dr. Tom Berkhout MRE MRICS en drs. ing. Sebastiaan Roggeveen de belangrijkste wijzigingen overzichtelijk op een rij, aangevuld met tips en voorbeelden voor de dagelijkse praktijk. 

16 april 2021 om 11:45 | 1 min

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021