InfinitSpace helpt bij herpositionering van flexibele kantoorruimte

InfinitSpace helpt bij herpositionering van flexibele kantoorruimte

Commerciële vastgoedeigenaren die een deel van hun onroerend goed willen herpositioneren als flexibele kantoorruimte hebben momenteel slechts twee opties: deze ruimte helemaal zelf creëren, of deze verhuren aan één van de grote aanbieders van flexibele kantoorruimte. Tech start-up infiniteSpace brengt hier verandering in. 

20 april 2021 om 13:05 | 2 min
Gemeente Dronten haalt energie uit parkeren

Gemeente Dronten haalt energie uit parkeren

Gemeente Dronten heeft niet alleen een energieneutraal gemeentehuis, maar sinds kort ook een energiezuinig parkeerterrein. Parkeren onder de 1.100 zonnepanelen op de parkeerplaats achter het gemeentehuis van Dronten zorgt voor slimme integratie van hernieuwbare energieopwekking, elektrisch laden en energieopslag.

15 april 2021 om 08:42 | 2 min

Digitaal ondertekenen wint terrein: Scrive biedt de meest geavanceerde oplossingen

Het is een kwestie van tijd voordat alle hypotheekakten en koopovereenkomsten online worden ondertekend. Wordt met deze efficiencyslag het klantcontact onpersoonlijker? Integendeel. Want feestelijke momenten kunnen nog steeds samen worden gevierd. En wellicht biedt de vrijgekomen tijd in de agenda juist wel meer ruimte voor advisering van diezelfde klanten?

30 maart 2021 om 10:02 | 5 min

'Beveiligingscamera’s faciliteren het vastgoedbeheer en verhogen de klanttevredenheid'

De kansen voor video in vastgoedbeheer zijn groot. Beelden, sensors en de daaruit vloeiende data kunnen namelijk worden gebruikt om betere keuzes te maken in bedrijfsvoering en helpen bij het optimaliseren van verhuurcontracten. VJ sprak hierover met Thomas Zwart, directeur van Capital C en Rishi Lodhia, Managing Director EMEA van Eagle Eye Networks.

19 maart 2021 om 10:00 | 5 min

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021