Unloc draait volledig om digitale sleutels
UITGELICHT

Unloc draait volledig om digitale sleutels

Technologie, innovatie en digitalisering vernieuwen de bouw- en vastgoedsector en bieden grote kansen voor organisaties om nieuwe business te creëren. Leden van Holland ConTech & PropTech, een netwerk voor bouw- en vastgoedprofessionals, zijn hier dagelijks mee bezig. Holland ConTech & PropTech sprak Martin Skou, Benelux Manager bij de Noorse start-up Unloc.

09:31 - 1 uur geleden | leestijd 5 minuten
Funda lanceert nieuw product: funda index

Funda lanceert nieuw product: funda index

Vandaag lanceert verkoop- en verhuurplatform funda een nieuw product: funda index. De funda index kan mogelijke marktverschuivingen en trends als eerste signaleren dankzij een combinatie van gedragsdata en structureel onderzoek onder de gebruikers op het platform. Bekijk hier ook het eerste funda index rapport over de maand oktober. 

12 november 2020 om 10:01 | 4 min
Client Success Managers en nieuwe producten versterken Realmark

Client Success Managers en nieuwe producten versterken Realmark

Realmark heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. Het bedrijf dat zich onder meer bezighoudt met digitale marketing voor de vastgoedsector lanceerde een aantal nieuwe producten en verwelkomde nieuwe werknemers om nóg meer persoonlijke aandacht en maatwerk te kunnen leveren aan klanten. Lees hier alle details. 

5 november 2020 om 09:41 | 4 min

Slimme mobiliteitstools en ICT oplossingen op een rij

Mathijs Smissaert van Parkeeradvies.com zet in het volgende artikel verschillende ICT mobiliteitsoplossingen en hun effectiviteit op een rij. Wat deze oplossingen met elkaar gemeen hebben is het beter benutten van bestaande capaciteit. Dit is goedkoper en duurzamer dan nieuwe wegen of parkeerplaatsen aanleggen. 

22 oktober 2020 om 09:48 | 6 min

Bijna €10 miljoen subsidie voor zonnepanelen in Den Haag 

89 projecten voor zonnepanelen hebben in de voorjaarsronde voor de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) van de Rijksoverheid een totaal van €10 miljoen toegekend gekregen. De subsidie wordt door bedrijven gebruikt om zonnepanelen op daken te plaatsen. Dit levert genoeg stroom op voor circa 5.500 huishoudens. 

19 oktober 2020 om 15:39 | 2 min

De vijf pijlers van project control

Bastiaan van der Mijl, Director Growth & Marketing bij software-ontwikkelaar Reasult bespreekt de vijf pijlers van project control. Want een solide planning en control cyclus is een belangrijke voorwaarde voor de voorspelbaarheid van vastgoedprojecten. Waarbij je jezelf steeds moet afvragen waar op dit moment zich de zwakste schakel bevindt.

7 oktober 2020 om 11:16 | 7 min

Lees onze special over Special Vastgoedfinanciering