'Decentralisatie geeft netwerkbeheerder meer ademruimte'

'Decentralisatie geeft netwerkbeheerder meer ademruimte'

"De capaciteit in het distributienetwerk van energie kent helemaal geen problemen en hoeft ook geen vertragende factor te vormen in de energietransitie. Netwerkbeheerders stellen ten onrechte dat het Nederlandse elektriciteitsnetwerk de hoeveelheid groene stroom niet aan kan." Aan het woord is Peter Grispen, business development manager bij Spie Nederland.

20 augustus 2019 om 13:30 | 2 min

Eichholtz: ‘Gezondheid moet het uitgangspunt worden bij gebouwontwerp’

“De ontwikkelingen in sensortechnologie gaat zo snel, de massa heeft nu al toegang. Straks komen werknemers met een CO2-meter naar het werk. Of geven ze er een mee aan hun schoolgaande kinderen.” Dat is het toekomstbeeld van Piet Eichholtz, Hoogleraar vastgoedfinanciering en vastgoedbeleggingen aan de Universiteit van Maastricht.

1 augustus 2019 om 08:34 | 5 min
Het beste van twee werelden

Het beste van twee werelden

Iedere dag ben ik met mijn team voor de verhuur van woningen bezig met het proces van het automatiseren van de marketing. Iedere dag vragen we ons af op welke manier een kandidaat huurder het beste kan worden begeleid als deze online naar een woning zoekt. Een nieuwe column van Saidou Blindenburg van BlueBrickMedia.