Leegstaande parkeerplekken bij wooncomplexen op slimme manier weer verhuurd

Door te ruime parkeernormen staan steeds meer parkeergarages onderin wooncomplexen leeg. Dankzij een samenwerking tussen proptech startup Storage Share en belegger CBRE GI komen die eindelijk vol. “Op die manier hebben we in korte tijd tientallen parkeerplekken opnieuw verhuurd gekregen”, zegt Julian Doorten van Storage Share.

9 november 2017 om 12:04
leestijd 3 minuten

Blog: Een persoonlijk taartje smaakt naar meer

Rondom de term ‘Big Data’ bestaat de misconceptie dat het vooral gaat om grote hoeveelheden data. ‘Big’ betekent immers letterlijk groot in het Engels. Voor mij betekent Big Data echter vooral kwalitatief betere data. Een bijdrage van Christiaan Tuyl, datamarketeer bij projectontwikkelaar Blauwhoed.

24 oktober 2017 om 13:18
leestijd 3 minuten

Start-up Parkbee en CBRE gaan samenwerking aan

ParkBee ontsluit parkeergarages die niet of niet volledig in gebruik zijn voor consumenten. Het doel van de samenwerking met CBRE is om consumenten meer parkeergelegenheid te bieden naast bestaande publieke parkeergarages. Daarnaast profiteert de eigenaar van de private parkeergarage van additionele inkomsten.

23 oktober 2017 om 11:40
leestijd 2 minuten

Blog: Als de zeepbel knapt ga je nat!

We kunnen de vraag naar nieuwe woningen niet bijbenen. We hebben gewoon te weinig capaciteit om te bouwen en de motor komt maar weer langzaam op gang. Een kraakheldere blog van Joris van der Meijden, Product Owner bij Reasult, waarin hij waarschuwt voor chaos bij de software die door ontwikkelaars wordt gebruikt.

16 oktober 2017 om 11:22
leestijd 4 minuten