Topvacature: Opzichter Onderhoud bij Woonplus Schiedam

Als Opzichter onderhoud heb jij de verantwoordelijkheid voor het dagelijks onderhoud en het mutatieonderhoud van een deel van onze portefeuille. Samen met de woonmakelaar zorg je ervoor dat onze woningen weer verhuur klaar worden gemaakt en in prima staat worden opgeleverd. 

Woonplus Schiedam zoekt iemand met kennis en ervaring met vastgoedonderhoud, die kritisch is, durft door te vragen, goed kan luisteren en stevig in zijn of haar schoenen staat. Iemand die kan motiveren om problemen aan te pakken en op te lossen en beschikt over een gezonde dosis humor.

Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. We bieden betaalbare en goede woningen aan Schiedammers én we leveren een bijdrage aan het welzijn van onze bewoners. Dit doen we door ons in te zetten voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Bij Woonplus Schiedam hebben we hart voor onze huurders. We voelen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en maken die ook waar. Daardoor dragen we écht bij aan de vitaliteit van Schiedam.

Meer weten over deze vacature? Bekijk de volledige vacature hier.Reacties


Laatste nieuws