Topvacature: Manager Bewonersbegeleiding Projecten bij Woonstad Rotterdam

Topvacature: Manager Bewonersbegeleiding Projecten bij Woonstad Rotterdam

Wil jij een team aansturen die de huurders van Woonstad Rotterdam persoonlijk begeleidt tijdens de uitvoering van ingrijpende onderhoudsprojecten of het herhuisvesten na een sloop?

Als verbindende, resultaatgerichte manager Bewonersbegeleiding Projecten (BBP) draag jij een steentje bij aan de Woonstad-missie 'Samen bouwen aan een fijn leven in Rotterdam'. 

Voor deze rol ben je in het bezit van uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent een inspirerende, zelfbewuste en betrokken manager met visie die beschikt over het talent om mensen te motiveren, te coachen en resultaatgericht te laten (samen)werken en het beste uit henzelf te halen. Daarnaast ben je ook in staat om in- en externe netwerken met stakeholders op te zetten en te onderhouden.

Als lid van het MT Buurten ben je een kritische sparringpartner voor de andere leden van het MT en levert je actief een bijdrage aan afdeling- en kwartier overstijgende onderwerpen. Je staat open voor verandering. en hebt gevoel voor urgentie, een frisse blik en draagt vernieuwende ideeën die verder reiken dan je eigen afdeling aan. 

Blij geworden van wat je tot nu toe gelezen hebt? Lees hier de volledige vacature
Woonstad Rotterdam heeft ook nog een vacature open staan voor een contractmanager

Reacties