Topvacature: Contractmanager bij Woonstad Rotterdam

Het team Inkoop  & Contractmanagement van woningcorporatie Woonstad Rotterdam is op zoek naar een ervaren Contractmanager voor 36 uur per week, waarvan de werktijd flexibel in te delen valt.

Je komt te werken in een klein en hecht team bestaande uit drie inkopers, twee contractbeheerders en twee contractmanagers onder leiding van de manager Inkoop & Contractmanagement. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de inrichting, coördinatie en ondersteuning van de inkoopfunctie voor Woonstad Rotterdam.

Je baan bestaat onder andere uit het maken van nieuwe (vastgoed gerelateerde) contracten met onder andere aannemers en installateurs. Ook monitor je de naleving van de vastgelegde afspraken en contractrisico’s. Tijdens de looptijd van een contract beoordeel je of de opdrachtnemer voldoet aan de gestelde prestaties.

Een contractmanager bij Woonstad Rotterdam is in het bezit van een HBO werk- en denkniveau, Nevi 1, bij voorkeur aangevuld met een opleiding contract en leveranciersmanagement. Daarnaast heeft een geschikte kandidaat minimaal 2 jaar ervaring in contractmanagement/inkoop op tactisch/strategisch niveau. 

Nieuwsgierig geworden? Lees hier de volledige vacature

 

Reacties