Topvacature: Manager Vastgoed bij Woonstichting DGW Zoetermeer

Ben jij een energieke, resultaatgerichte leider met een passie voor volkshuisvesting? Wil je bijdragen aan goed, duurzaam, en betaalbaar wonen in Zoetermeer en Pijnacker? Dan is deze functie misschien jouw volgende uitdaging.

Als Manager Vastgoed bij Woonstichting DGW krijg je de kans om het verschil te maken en de woningvoorraad uit te breiden. Jaarlijks voegt deze corporatie door nieuwbouw en transformatie ruim 2 procent toe aan hun woningvoorraad.

De Manager Vastgoed geef sturing aan een team van 20 professionals dat behoefte heeft aan een coach die het voortouw neemt in het zelf organiseren, kwaliteitsdenken en resultaatgericht samenwerken. Een prettige collega met een stevige persoonlijkheid, maar die niet van steen is.

Men is bij DGW op zoek naar een energieke, resultaatgerichte, natuurlijke leider die keuzes durft te maken, zich daaraan committeert en ernaar handelt. 

Meer te weten komen over deze uitdagende functie? Vind hier meer details over de vacature. De reactietermijn verloopt op 11 oktober.

Reacties