Topvacature: Projectleider planmatig onderhoud bij Haag Wonen

Topvacature: Projectleider planmatig onderhoud bij Haag Wonen

Haag Wonen is op zoek naar een projectleider planmatig onderhoud, Je bereidt planmatig onderhoud en vastgoedprojecten voor. Je zorgt dat het project of onderdelen daarvan worden gerealiseerd. Vanuit regisserend opdrachtgeverschap houd je toezicht op de uitvoering, kostenbewaking en stel je werkomschrijvingen op. 

Je bent kritisch, secuur en zorgvuldig, want jij zorgt dat een project binnen de afspraken en randvoorwaarden wordt opgeleverd. Bij het voorbereiden en uitvoeren van onze onderhoudsprojecten ligt de focus op de onderhouden en beheren van ons woningbezit. Dit bestaat onder andere uit het projectmatig schilderen of het vervangen van de daken. Jij zorgt ervoor dat de werkwijze, processen en gebruikte technieken van projecten worden geëvalueerd, doorontwikkeld en vastgelegd.

Met de collega’s van de afdelingen Wonen, Vastgoedsturing en Financiën zorg je voor een optimale realisatie van de meerjarenonderhoudsbegroting. Verder rapporteer je over de voortgang en realisatie van de onderhoudsbegroting. Jij bent secuur en hebt altijd je dossiers op orde. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de financiële bewaking van je projecten.

Lees hier de volledige vacature.

Reacties