Topvacatures Technisch Propertymanager Woningbouw en Woonconsulent Huurwoningen

Topvacatures Technisch Propertymanager Woningbouw en Woonconsulent Huurwoningen

a.s.r. real estate is op zoek naar zowel een Technisch Propertymanager Woningbouw als een Woonconsulent Huurwoningen. De functie voor Woonconsulent is voor maximaal 28 uur in de week.

Klanttevredenheid is essentieel voor a.s.r. real estate. Daarom is a.s.r. op zoek naar zowel een Technisch Propertymanager Woningbouw als een Woonconsulent Huurwoningen. Als jij een technisch hbo-niveau hebt, goed thuis bent in de woningbouw én aantoonbare werkervaring (minimaal 3 tot 5 jaar) in een soortgelijke functie hebt, dan kan dit iets voor jou zijn.

Lees hier dan de uitgebreide vacature.

Maar als jij je, als Woonconsulent Huurwoningen, wilt ontwikkelen tot zelfstandig woonconsulent, dan moet je vandaag nog solliciteren. Als Woonconsulent ondersteun je de woonconsulenten die actief zijn in de twee regio’s waar a.s.r. real estate wooncomplexen heeft. Je werkt samen met je collega’s van technisch-, administratief- en commercieel PropertyManagement en bent nauw betrokken bij het beheer van ‘jouw’ woningcomplexen. Omdat je in een nieuw team terechtkomt, is er veel ruimte voor eigen initiatief. Het is een parttime functie met een combinatie van binnen- en buitenwerkzaamheden.

Lees hier de uitgebreide vacature.

Reacties