Topvacature: Juridisch adviseur|productmanager bij Stichting OpMaat

Topvacature: Juridisch adviseur|productmanager bij Stichting OpMaat

Wil jij als ervaren jurist impact maken en bijdragen aan een van de grootste maatschappelijke uitdagingen van dit moment, het op een verantwoorde manier betaalbaar maken van een koopwoning voor starters en mensen met een middeninkomen? Dan komt Stichting OpMaat graag met je in contact. Bijvoorbeeld op 21 september tussen 15:00 en 17:00 uur tijdens een koffiemomentje.

OpMaat is op zoek naar een energieke en ervaren nieuwe collega met een juridische achtergrond en die op de voorgrond staan geen probleem vindt. Eigenschappen als ondernemerschap, visie, innoveren, snel schakelen en politiek-bestuurlijke sensitiviteit passen bij jou. Voor collega's ben je een klankbord voor en voor de directeur-bestuurder een betrouwbare sparringpartner.

Lees hier de uitgebreide vacature.

Eerst op de koffie voordat je reageert? Dat kan!
Op donderdag 21 september opent OpMaat de deuren voor geïnteresseerde kandidaten. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur ben je welkom voor een koffiemomentje (of thee natuurlijk). Je krijgt de gelegenheid om kennis te maken met de organisatie en meer te weten komen over de functie en hoe het is om bij ons te werken. Vooraf aanmelden is niet nodig.

 

 

 

Reacties