Topvacature: Manager Vastgoed bij MeerWonen

Topvacature: Manager Vastgoed bij MeerWonen

MeerWonen is op zoek naar een talentvolle vastgoedspecialist die een volgende stap wil zetten in hun carrière. De ideale kandidaat is een volkshuisvester met leiderschapskwaliteiten en een sterk gevoel voor de maatschappelijke rol van MeerWonen. Ze moeten ervaring hebben in onderhoud, renovatie, verduurzaming en herstructurering.

Belangrijke eigenschappen voor de juiste kandidaat zijn: openstaan voor nieuwe ideeën en ervaringen, nieuwsgierigheid naar ontwikkelingen in de vastgoedsector, verantwoordelijkheidsgevoel, bekwaamheid in het stimuleren van samenwerking, luistervaardigheden en het vermogen om toegevoegde waarde te bieden als meewerkend leidinggevende. Ze moeten ook in staat zijn om verbinding te leggen met collega's op de afdelingen Wonen en Bedrijfsvoering. 

De functie (32-36 uur) wordt ingeschaald volgens de CAO voor woningcorporaties. Geïnteresseerde kandidaten worden uitgenodigd om hun cv vóór vrijdag 9 juni 2023 te sturen naar info@vatemz.nl, ter attentie van Ed Knoppert.

Een ‘persoonlijke-voorkeuren-test’ maakt deel uit van de selectieprocedure. Verificatie, na toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden is tevens onderdeel van de selectieprocedure.

De volledige vacature vind je hier.

Reacties