Top vacature: Assetmanager Vastgoed bij het CBR

Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) in Rijswijk zoekt een Assetmanager Vastgoed. In deze rol zet jij je in voor het ontwikkelen van duurzaam beheer- en onderhoudsbeleid van de 60 examenlocaties en kantoren van CBR en vertaalt dit door naar de operationele uitvoering.

In deze rol zet jij je in voor het ontwikkelen van duurzaam beheer- en onderhoudsbeleid van de 60 examenlocaties en kantoren van CBR en vertaalt dit door naar de operationele uitvoering. Samen met collega’s binnen het team huisvesting ben je verantwoordelijk voor technisch goed functionerende, veilige examenlocaties. Een goede balans tussen privé en werk en ruimte voor jouw ontwikkeling staan centraal bij het CBR. In deze rol is het mogelijk om vier dagen van 9 uur te werken.

Samen met de manager huisvesting en manager facility services werk je aan de tactische doorvertaling van het strategische beleid naar de operationele invulling van het beheer- en onderhoud. Samen met de contractmanager hard services en de projectleiders zorg je voor de realisatie van de daarvoor uit te voeren werkzaamheden.

Benieuwd naar wat deze rol jou nog meer kan bieden? Bekijk de volledige vacature hier.

Reacties