Topvacature: Project Manager/Operations Manager bij Tank

Tank is een ambitieus interieur ontwerpbureau met projecten van next-gen kantoren, dynamische horeca en high-end residentiële projecten. Het bedrijf op zoek naar iemand die binnen Tank de gehele B2B kant runt en een verbinding is tussen de klant en het designteam.

Interne efficiëntie van het designproces en goede externe communicatie is voor jou gesneden koek. Je kan putten uit jaren ervaring waardoor je kan anticiperen op eventuele problemen en je weet precies welke en wanneer externe partijen betrokken dienen te worden. Je bent bekend met spelers en prijzen uit de markt en help ons met het opzetten van nieuwe projecten, offertes en pitches.

Ben jij goed georganiseerd en ben je bekend met de wereld van interieur architectuur, bouw en/of ontwikkeling? Ben je ambitieus en wil je zorgdragen voor een rock-solid bedrijf. Ben je commercieel aangelegd en denk je na over processen en verdienmodellen? En vind je het tof om mede verantwoordelijk te zijn voor het creëren van bijzondere plekken? Lees dan hier het volledige vacaturetekst en hoe je kunt reageren.

TANK bv logo

Reacties