Topvacature: Junior Technisch Manager bij Square Four

Square Four heeft in de afgelopen jaren een een gestage groei doorgemaakt. Momenteel bestaat de portefeuille uit ruim 200 grootschalige kantoor- en logistieke objecten van nationale en internationale opdrachtgevers. Om een goede service aan de groeiende klantenkring te kunnen blijven verzorgen is Square Four op zoek naar een junior technisch beheerder om het team te versterken.

Werken bij Square Four betekent dat je binnen een jong en divers team werkt aan commerciële vastgoedportefeuilles. De portefeuilles bestaan uit kantoren, winkels en logistiek vastgoed. De sfeer is informeel maar tegelijkertijd staan kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Het bedrijf bestaat uit circa 60 gemotiveerde vastgoed specialisten en heeft haar thuisbasis in Alkmaar. Last but not least; Square Four organiseert regelmatig verrassende activiteiten om het teamverband nog verder te versterken. 

Wat ga je doen?
Je begint ‘s ochtends op een locatie uit de portefeuille waarbij je met een lekkere kop koffie je eerste meeting hebt met een van de huurders. Je bespreekt de technische voortgang in het gebouw en inventariseert de mogelijke verbeteringen. Na afloop neem je het initiatief om een aantal leveranciers te benaderen voor passende oplossingen. Vervolgens besteed je enkele uren aan het voorbereiden van de (meerjaren) onderhoudsbegrotingen en periodieke managementrapportages. Hiervoor heb je frequent contact met je collega’s op kantoor en de leveranciers. Tussentijds ondersteun je per telefoon en e-mail de collega’s van de servicedesk met jouw expertise en gebouwkennis bij het oplossen van dagelijkse storingen.

Aan het einde van de dag heb je nog een korte bespreking met de huismeesters/ locatiemanager op een andere locatie. Onderweg naar huis bel je nog even met de opdrachtgever om hem op de laatste stand van zaken op de hoogte te brengen en kun je terugkijken op een welbestede dag. Kortom, een zeer diverse rol waarbij geen dag hetzelfde is! Uiteraard lichten we de gehele functie graag in een persoonlijk gesprek verder aan je toe.

Meer informatie over deze vacature lees je hier. 

Square Four logo

Reacties