Top vacature: bouwkundig tekenaar/werkvoorbereider bij GaragePark

Top vacature: bouwkundig tekenaar/werkvoorbereider bij GaragePark

Garagepark is op zoek naar een bouwkundig tekenaar/ werkvoorbereider met minimaal twee jaar ervaring, die bijdraagt aan de verdere uitbouw en groei van GaragePark. 

Met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid help je binnen het team Bouw & Ontwikkeling het afwisselende ontwikkelings- en bouwproces te realiseren. Je verzorgt het tekenwerk voor de verschillende fases binnen het proces en je hebt direct contact met diverse aannemers, vaste leveranciers en de plaatselijke stakeholders. Dit alles gebeurt onder aansturing van en in samenwerking met de senior manager Bouw & Ontwikkeling.

Je werkzaamheden zijn onder andere het schetsontwerp tot een complete vergunningsaanvraag in CAD uitwerken en onderhouden van contact met adviseurs en constructeurs. Daarnaast vraag je diverse advies- en onderzoeksrapportages op en beoordeel je deze. 

GaragePark bestaat uit een team van circa 20 ondernemende medewerkers met passie en drive. Momenteel heeft de organisatie 43 locaties waar ze hun product aanbieden en zijn er nog meer dan 10 locaties in ontwikkeling. De ambitie is om door te groeien naar meer dan 120 locaties in 2026, ook in het buitenland. GaragePark heeft een informele cultuur en Formule 1-achtige gedrevenheid.

Meer informatie? Bekijk hier de volledige vacature.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022