Top vacature: vastgoedmanager zorg bij Vastestate

Top vacature: vastgoedmanager zorg bij Vastestate

Krijg jij energie van het werken in een team? Neem jij graag het voortouw? Ben je goed in het nemen van beslissingen? Én beschik je over de nodige ervaring in het (commercieel) vastgoedmanagement? Dan maken we graag kennis met jou! In deze vacature vertellen wij graag meer over de afwisselende functie van Vastgoedmanager Zorg.

Vastestate is op zoek naar een ervaren Vastgoedmanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van diverse vastgoedportefeuilles van zowel private als publieke opdrachtgevers, bestaande uit onder andere (multitenant) kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, complexmatige (zorg)woningen, evenementlocaties en onderwijsgebouwen. Het beheer van de portefeuilles voer je samen uit met collega’s die het technisch en financieel management uitvoeren. Op  het gebied van commercieel vastgoedmanagement word je ondersteund door een medewerker Vastgoedmanagement.

Binnen jouw beheerteam vervul jij een regierol, ben je eindverantwoordelijke en onderhoud je het contact met de opdrachtgevers. Het is jouw taak om alle werkzaamheden rondom het beheer voor deze portefeuille te coördineren en hiermee de opdrachtgevers te ontzorgen.  Samen met het team werk je toe naar het realiseren van de commerciële, technische en financiële projectdoelstellingen. Welke taken nog meer tot jouw werkzaamheden behoren? We zetten ze graag op een rij op deze vacaturepagina

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022