Top vacature: senior jurist privaatrecht/gebiedsontwikkeling bij gemeente Amsterdam

Top vacature: senior jurist privaatrecht/gebiedsontwikkeling bij gemeente Amsterdam

Voor het team Juridische Zaken bij Grond en Ontwikkeling is de gemeente Amsterdam op zoek naar een senior jurist privaatrecht. De gemeente geeft grond uit in erfpacht, is betrokken bij erfpachtherzieningen en transformaties en ontwikkelt projecten in de gebiedsontwikkeling. Als jurist adviseer je bij activiteiten. 

Als jurist ben je onderdeel van het team juridische zaken van Grond en Ontwikkeling en werk je in een dynamische omgeving. Je werkt daarbij nauw samen met de collega juristen en met projectleiders, projectmanagers en collega’s van de afdeling Erfpacht en Uitgifte.

Als senior jurist wordt je vooral ingezet in de gebiedsontwikkeling en liggen jouw taken vooral binnen het privaatrecht (erfpacht, zakelijke rechten, contractenrecht, selectieprocessen en bouwrecht). Je beoordeelt contracten en juridische geschillen en je werkt zowel in projecten waarbij grond wordt uitgegeven in tenders, als in transformatieprojecten. Je ondersteunt daarbij de projectteams in de overall juridische advisering. Daarnaast wilt de gemeente graag dat je je verder specialiseert in het energierecht en warmtecontracten, een specifiek onderdeel in de gebiedsontwikkeling. Op dit onderwerp werk je samen met een collega jurist die al veel ervaring heeft op dit domein. Je wordt onderdeel van een enthousiast team met tien ervaren juristen.

Geïnteresseerd? Lees dan hier de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022