Top vacature: projectontwikkelaar ouderenhuisvesting bij Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland bezit maar liefst 5% van alle ouderencomplexen in Nederland. Van Noordoost Groningen tot Terneuzen, van de drukke Randstedelijke binnensteden tot krimpgebieden, overal hebben zij bezit. Zij verhuren zowel aan particulieren in de sociale sector als aan zakelijke klanten zoals zorgorganisaties. Hiervoor is het bedrijf op zoek naar een projectontwikkelaar Ouderenhuisvesting.

Met jouw jarenlange ervaring in de projectontwikkeling hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen wat een projectontwikkelaar doet. Maar laten we wel wat kaders meegeven wat er van jou verwacht wordt:

Je vertaalt onder andere het initiatiefplan naar haalbare woon- en bouwconcepten en projecten. Daarnaast onderzoek je mogelijk scenario's op haalbaarheid vanuit kwaliteit, geld, markt, beleid en wet- en regelgeving. Ook vertaal je de kennis van de huidige en toekomstige zorg- en vastgoedwereld naar het gezamenlijke eindresultaat voor de klant.

Als projectontwikkelaar stuur je de projecten op de welbekende GOTIC-aspecten. Naast je projecten adviseer je je collega’s waar nodig en ben jij de inspirator voor innovatief bouwen. Een hele kluif, maar wel een hele leuke kluif al zeggen we het zelf. Wees welkom om een tastbare bijdrage te leveren aan een fijne oude dag voor je medemens!

Geïnteresseerd? Lees dan hier de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022