Top vacature: Projectleider Vastgoed bij Elan Wonen

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het technisch en financieel eindresultaat van sloop/nieuwbouw, onderhouds- en renovatieprojecten, maar heb je zeker ook oog voor het sociale aspect van projecten, waaronder verduurzaming en circulariteit.

In nauwe samenwerking met de sociaal projectleider zorg je ervoor dat bewoners juist en tijdig worden geïnformeerd over de geplande werkzaamheden. In deze functie ben je ook verantwoordelijk voor de uitvoering van nieuwbouwprojecten; vanaf het voorlopig ontwerp tot en met de oplevering en nazorgfase. Tijdens het project heb je veelvuldig overleg met collega’s, gemeenten, architecten, aannemers en adviseurs. Voor een goede voorbereiding sluit je al in de ontwerpfase aan bij de projectontwikkelaar en de adviseur strategie, zodat je het project moeiteloos over kan nemen vanaf het voorlopig ontwerp.

Voor de vastgoedprojecten die jij coördineert, bewaak je het totale proces, zorg je ervoor dat het budget niet wordt overschreden en lever je de gegevens aan die nodig zijn voor de financiële afwikkeling en het bepalen van de huurprijs. Het is daarom belangrijk dat je van samenwerken houdt en gemakkelijk schakelt tussen verschillende belangen, mensen en prioriteiten.

Geïntereseerd? Lees hier de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022