Top vacature: Relationship Manager Investors bij Benkey

Benkey is op zoek naar een Relationship Manager Investors. Als jij ervaring hebt op het gebied van investment management en sales, bij voorkeur met zakelijke hypotheken en/of kredieten, dan ben je welkom om te solliciteren.

Benkey verbindt private en institutionele investeerders aan vastgoedprofessionals en vastgoedbeleggers die hun zakelijke onroerend goed willen financieren. De oprichters zijn vastgoedprofessionals die zelf ook op deze wijze hun eigen projecten hebben gefinancierd. Het product en de dienstverlening is bedacht en ontwikkeld door vastgoed professionals.

Als Relationship Manager Investors ben je betrokken geweest bij het aantrekken en onboarden van investeerders, relatiebeheer en het servicen van klanten.

Je kan vanaf het startpunt de klant je eigen maken en het funding proces zo soepel mogelijk laten verlopen. Het doelmvan Benkey is om investeringen in kwaliteit onroerend goed beschikbaar te maken voor iedereen. Als Relationship Manager Investors help jij dit te realiseren door het het aantrekken van nieuwe investeerders, het onderhouden van klantrelaties en het geven van de juiste service aan onze klanten. 

Meer weten? Klik hier.

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022