Top vacature: Beleidsadviseur Wonen bij de gemeente Nissewaard

Top vacature: Beleidsadviseur Wonen bij de gemeente Nissewaard

Werken in Nissewaard betekent samenwerken in het beste van twee werelden: het stadse en het landelijke. In onze moderne organisatie met open cultuur krijg je de ruimte zelf je bijdrage te leveren om zo het verschil te maken voor Nissewaard.

Nissewaard is een nog jonge gemeente op het eiland Voorne-Putten in het zuiden van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente is op 1 januari 2015 ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Spijkenisse en Bernisse en omvat het gehele (voormalige) eiland Putten en het oosten van het (voormalige) eiland Voorne.

De inwoners, ondernemers en organisaties zijn de drijfveer om van Nissewaard een mooiere plek te maken. We groeien naar een organisatie die leert, goede en snelle diensten en producten levert, proactief en creatief is, maar we zijn er nog niet.

Onze samenleving staat momenteel voor grote volkshuisvestelijke vraagstukken en uitdagingen. Zo ook de gemeente Nissewaard. Wil jij als beleidsadviseur Wonen helpen die uitdagingen het hoofd te bieden? Ben jij onze nieuwe collega voor #TeamNW? Solliciteer dan voor 8 juli 2022! Hoe? Dat lees je hier! 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022