Portaal is één van de grootste woningcorporaties van het land met zes vestigingen verspreid over het midden van Nederland. De vijf regiovestigingen verhuren en beheren in totaal 55.000 woningen in Leiden, Utrecht, Amersfoort, Soest, Arnhem en Nijmegen en zijn primair gericht op de verhuur van de woningen in die regio’s. Portaal is op zoek naar een acquisiteur in Leiden. 

Er woedt een crisis: de wooncrisis. Het is pijnlijk duidelijk geworden hoe belangrijk een goede woning is voor iedereen. Er zijn veel te weinig betaalbare woningen beschikbaar, Portaal werkt hard om daar verandering in te brengen. Acquisiteurs Nancy en Ronald werken in Arnhem, Nijmegen, Utrecht en Amersfoort om betaalbare woningen toe te voegen aan de woningmarkt. Door hun sterke netwerk weten zij waar en wanneer zich kansen voordoen om woningen te bouwen of te ontwikkelen. Zij halen de locaties binnen voor Portaal, zodat er vervolgens betaalbare huurwoningen toegevoegd kunnen worden aan de woningmarkt.

Zij zoeken een collega acquisiteur voor de regio Leiden die weet wat er gaande is op de bouw- en woningmarkt en bij voorkeur wortels heeft in de regio. Iemand die de juiste contacten heeft of gaat leggen om de kansen te verzilveren. Iemand die een samenwerking met een externe ontwikkelaar aan gaat, op risico een (grond)positie inneemt of woningen koopt zodat Portaal betaalbare woningen kan realiseren en exploiteren. Ben jij degene die zij zoeken?

Meer weten over deze functie? Lees hier de volledige vacature.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022