Top vacature: Marketingprojectmanager bij Optimise

Top vacature: Marketingprojectmanager bij Optimise

Een vaste baan met véél vrijheid, het kan echt! Optimise Marketing, hét marketingbureau voor vele grote vastgoedpartijen door heel Nederland, is per direct op zoek naar een projectmanager. Idealiter ben je iemand die de vastgoedwereld van binnen en buiten kent en die namens Optimise Marketing optreedt als verbindende factor tussen onze opdrachtgevers (projectontwikkelaars), overheid en media. Iets voor jou? Lees snel verder.

Optimise Marketing is drie jaar geleden opgericht door Anke Busser. Na tien jaar als marketeer te hebben gewerkt bij verschillende internationale marktleiders – waaronder in de vastgoedwereld, besloot ze dat het tijd werd voor de volgende stap. Anke heeft inmiddels versterking gekregen van een team van zeven collega’s die de ambitie delen om middels marketingwaarde toe te voegen aan producten en diensten. Door de krachten te bundelen bieden zij nog meer toegevoegde waarde aan opdrachtgevers. 

Wat jij kunt gaan doen bij Optimise
Allround marketing is bij Optimise ook echt allround. Als projectmanager pak je jouw projecten dan ook van A tot Z op. Je regelt de bouw van een website met externe partners, organiseert alles rondom het creëren van een bedrijfsvideo en stemt met een klant de volgende stap af in een campagne voor de verkoop van een vastgoedportefeuille en nog veel meer. Hierbij ben jij de schakel tussen het contentteam en de opdrachtgevers. Een uitermate dynamische functie met veel verantwoordelijkheid.

 

Voor deze functie is er geen strak omkaderd functieprofiel voor ogen. Wat belangrijk is, is een HBO/WO-opleidingsniveau, minimaal vijf jaar ervaring op het gebied van vastgoed en marketing, maar vooral een gezonde dosis ambitie en passie.

Benieuwd naar de rest van de vacature en hoe je kunt reageren? Lees dan hier de volledige vacature.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022