Top vacature: Sales & Accountmanager Pararius bij Treehouse

Ben je van nature een makkelijke prater, heb je minimaal één jaar ervaring in koude acquisitie en ben je een echte teamplayer? Wellicht is de functie Sales & Accountmanager Pararius iets voor jou!

Maandelijks helpt Treehouse meer dan 3 miljoen woningzoekenden bij het vinden van een nieuw thuis. Dat doen ze met Pararius.nl en Huurwoningen.nl. Al deze websites én het CRM-pakket Pararius Office zijn onderdeel van het bedrijf TreeHouse.  

Als Sales & Accountmanager krijg je veel vrijheid om je doelstellingen te behalen. Hoe jij je dag indeelt bepaal je daarom helemaal zelf, maar voor de meesten ziet een doorsnee dag bij Pararius er zo uit: Je neemt een verse kop koffie of thee of lurkt aan een healthy smoothie. Je zet je laptop aan, beantwoord je mails en gaat aan de slag met het wegwerken van openstaande acties voor die dag. Vervolgens denk je na over slimme manieren om prospects te benaderen en breng je wat je van onze sales trainer en je collega’s hebt geleerd in de praktijk. Na de gezamenlijke lunch loop je nog even een rondje, zodat je in de middag weer fit en vol enthousiasme aan de slag kunt met het benaderen van prospects.

Ben je benieuwd naar de functie-eisen en hoe je kunt reageren? Lees hier de volledige vacature.

Treehouse logo

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022