Top vacature: Technisch portefeuillemanager bij Van der Borden Vastgoedprofessionals

Word jij enthousiast van technische onderhoud aan onroerend goed of beschik jij over lichte bouwkundige kennis? Ben jij klantgericht en denk je in oplossingen? En sta je open voor een mooie uitdaging in een dynamisch vakgebied? Dan is Van der Borden Vastgoedprofessionals op zoek naar jou!

Als technisch portefeuillemanager ben je volledig op de hoogte van reilen en zeilen binnen jouw domein. Het betreft een zeer gevarieerde job. Je bent bijna dagelijks op pad bent voor technische inspecties, maar bent ook bedrijvig met het vastleggen en verwerken van administratieve zaken omtrent jouw woningportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor de woningportefeuille van onze opdrachtgevers. Je bent de spil tussen opdrachtgevers, leveranciers en huurders. Om een aantal voorbeelden te geven:

Van der Borden Vastgoedprofessionals is gespecialiseerd in het beheren van vastgoed voor particulieren, gemeenten, stichtingen en voor (institutionele) beleggers. Je werkt in deze functie nauw samen met collega’s van jouw team Huur & Beheer en de afdeling VVE-Beheer.

Meer weten over de arbeidsvoorwaarden en hoe je kunt reageren? Lees dan hier de volledige vacature.

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022