Top vacature: Medior/Senior Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed bij Strijbosch Thunnissen

Strijbosch Thunnissen Makelaars is op zoek naar een medior/senior Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed voor de vestiging in Nijmegen. Dit omdat het bedrijf vanwege de toenemende behoefte aan commerciële vastgoedtaxaties het taxatieteam willen uitbreiden. 

Als taxateur coördineer je het taxatieproces voor diverse opdrachtgevers en ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van taxatierapporten. Daarbij werk je vaak samen met andere taxateurs en ondersteuning. Het taxatieteam taxeert alle type commercieel vastgoed inclusief de reguliere (beleggings)categorieën zoals kantoren, logistiek, winkels en woningen(complexen). De opdrachtgevers zijn divers en bestaan hoofdzakelijk uit financiers, beleggers, ondernemers, projectontwikkelaars, gemeenten en zorginstellingen.

Strijbosch Thunnissen Makelaars is sinds 1934 actief in de Nijmeegse vastgoedwereld en heeft alles onder één dak: woning- en bedrijfsmakelaardij, taxaties, beleggingen, hypotheken en verzekeringen. Het team bestaat uit 18 gemotiveerde professionals. Strijbosch Thunnissen Makelaars is de allround vastgoedadviseur in de regio Nijmegen.

Benieuwd naar de rest van de vacature en hoe je kunt reageren? Lees er hier verder over.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022