Top vacature: Asset Manager bij Collins Foods

Echt iets betekenen in het beheren van een vastgoedportefeuille? Met jouw acties direct invloed kunnen uitoefenen op het bedrijfsresultaat? Wil jij graag werken voor een wereldwijd bekend merk in een internationale omgeving waar gedreven mensen alle kansen krijgen om zichzelf te blijven uitdagen? Word Asset Manager bij Collins Foods!

Als Asset Manager ben je verantwoordelijk voor de optimale exploitatie van het vastgoedportfolio van Collins Foods. Met een actief beheer van de portefeuille zorg je voor continuïteit en stabiliteit maar ook voor groei in rendement en de bijdrage aan het resultaat. Daarbij weet je de juiste afwegingen te maken in de verschillende, soms contrasterende belangen.

Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden en verantwoordelijkheden: (pro)actief beheren van de portefeuille waarbij je verantwoordelijk bent voor de bewaking van einddata, huurprijsherzieningen en contractonderhandelingen. Bewaken en aanscherpen van de interne vastgoedprocessen. Je zorgt hierbij voor het opstellen en standaardiseren van werkprocessen en procedures en nog veel meer.

Vanzelfsprekend horen daar ook uitstekende arbeidsvoorwaarden bij:

  • Een marktconform salaris
  • Leaseauto
  • 25 vakantiedagen en 2 vastgestelde ADV dagen
  • Bonusregeling
  • Een goed pensioen waar de werkgever een groot deel van betaalt

Wil je meer weten over de arbeidsvoorwaarden en hoe je kunt reageren? Lees dan hier de volledige vacature.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022