Top vacature: Adviseur Grond en Vastgoed bij Provincie Noord-Holland

Als Adviseur Grond en Vastgoed bij Provincie Noord-Holland kom je te werken bij de sector Grond. Een heel divers team met onder meer collega-verkopers, verwervers, beheerders en juristen. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de totstandkoming en uitvoering van het provinciale grondbeleid (en voor alles wat op die grond gebouwd is). 

Naast het in de markt zetten van grond en vastgoed kun je ook te maken krijgen met (erf)pacht, - en opstalrechten. Ook adviseer je voor welk beleidsdoel we de gronden beschikbaar kunnen stellen. We zijn op zoek naar een adviseur Grond en Vastgoed die strategisch kan meedenken met passie voor het vak, een specialist die zijn kennis in alle facetten van het vastgoed, - en grond, graag verder wil verdiepen en verbreden.   

Voldoe je aan onderstaande eisen? Reageer dan voor 8 april. Hoe? Dat lees je op deze website. Hier is overigens ook nog aanvullende informatie over deze vacature te vinden. 

Functie eisen

  • Minimaal hbo-niveau en een diploma van een relevante opleiding op het gebied van rentmeester, taxatieleer, vastgoed en makelaardij.
  • Bij voorkeur relevante werkervaring, bijvoorbeeld als rentmeester, vastgoedadviseur, (bedrijfs)makelaar of taxateur.
  • Bekendheid met de agrarische sector is een pré.
  • Goede communicatieve en redactionele vaardigheden. Je schrijft namelijk ook zelf verkoopteksten.
  • Bij voorkeur ervaring met Verseon, P8, SAP en iBabs.

Foto: Provinciehuis Noord-Holland, Haarlem (Google maps)

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022