Top vacature: Commercieel Junior Asset Manager Wonen bij Ally Property

Als Commercieel Junior Asset Manager Wonen ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van ondersteunende commerciële en administratieve werkzaamheden voor de afdeling Wonen binnen ons vastgoed beheerbedrijf.

In deze rol werk je mee aan het werven van nieuwe huurders en het onderhouden van goede contacten met bestaande huurders, met als doel de vastgoedportefeuille in optimale verhuurde staat te houden. Daarnaast zul je ook met de Asset Manager Wonen samenwerken bij tal van andere commerciële, administratieve en technische aangelegenheden betreffende de te beheren vastgoed portefeuille. Dit kan variëren van aan- en verkoopondersteuning tot projectbegeleiding bij renovatie- en/of transformatieprojecten.

Je bent een proactieve Junior Asset Manager die stevig in de schoenen staat en je hebt het vermogen structuur aan te brengen in de wijze waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd. Naast commercieel en administratief gevoel ben je in staat voor een goede vastlegging zorg te dragen. Je bent in staat helder en tactvol te communiceren in woord en geschrift met diverse stakeholders, zoals huurders, collega’s en externe (service)partijen zoals bijvoorbeeld makelaars.

Meer informatie over deze vacature en hoe hierop te reageren vind je op de VJ Vacaturesite

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022