Top vacature: Senior Beleggingsmakelaar bij FRIS

FRIS zoekt een Senior Beleggings Makelaar met inhoudelijke kennis van (commercieel) vastgoed, die beschikt over een breed netwerk binnen de Nederlandse vastgoedbeleggings- en ontwikkelingsmarkt. Een kandidaat met HBO+/WO werk- en denkniveau en een hands on-mentaliteit.

De Senior Beleggingsmakelaar zal leiding geven aan een klein team, maakt onderdeel uit van de afdeling Bedrijfsmakelaardij en rapporteert aan de directie.

Van de Senior Beleggingsmakelaar wordt verwacht dat hij/zij, naast de reguliere managementtaken, de regierol op zich neemt bij het acquireren van aan- en verkoopopdrachten bij de Nederlandse en internationale marktpartijen en samen met de directie een aanvalsplan opstelt vanuit een duidelijke visie op het vakgebied en dit implementeert binnen de bestaande organisatie.

Hoofdtaken

  1. Het (mede) ontwikkelen en uitvoeren van het strategische/tactische beleid en verantwoordelijk voor de verdere expansie en positionering van de unit Beleggingen;
  2. Het leiding geven aan het team en het aanspreekpunt vormen voor de directie;
  3. Het verder uitbouwen van het professionele netwerk van de organisatie door de acquisitie van opdrachten en een professionele afhandeling van deze opdrachten, ook met behulp van de andere afdelingen binnen de organisatie;
  4. Het voortouw nemen in de verdere professionalisering van de afdeling Bedrijfsmakelaardij, waarbij de groei van de activiteiten en product/business development de focus hebben.

Dit waren de hoofdtaken in een notendop. Enthousiast geworden over deze vacature? Ga naar de vacature site voor meer informatie over deze functie. 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022