Top vacature: Acquisiteur Vastgoed bij Jumbo Supermarkten

Om verdere groei te realiseren is Jumbo op zoek naar een ervaren en gedreven vastgoed Acquisiteur regio Midden/Oost Nederland, met een groot netwerk in die regio en ruime ervaring en kennis van de (lokale) vastgoed- en retailmarkt en de hiervoor relevante vergunningsprocessen. Ben jij zo iemand? Dan zoekt Jumbo jou!

De acquisiteur rapporteert direct aan de Manager Acquisitie Nederland en is voor de regio Midden/Oost Nederland verantwoordelijk voor de verwerving en uitbreiding van bestaande en geheel nieuwe winkels (prospects inbegrepen). Op dagelijkse basis werk je ook samen met de Director Franchise & Real Estate. Je hebt dus een uitstekend netwerk in de Nederlandse vastgoed ontwikkelingswereld en de retail in het bijzonder.

Als ervaren acquisiteur maak je deel uit van een team van collega acquisiteurs. Daarnaast zal je nauw samenwerken met de verschillende disciplines in het vastgoed proces in een regioteam. Dit zijn je collega’s van Strategie en Analyse, Bouw en Innovatie , Asset/Contract Management, de afdelingen formule en finance en de Backoffice onder leiding van Winkel Portfolio Management.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Lees dan hier de volledige vacature.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022