Top vacature: Manager VvE Beheer/Vertegenwoordiger Grooteigenaar VvE bij Heimstaden

Werken bij Heimstaden betekent werken in een internationale en informele organisatie. Er wordt veel waarde gehecht aan een goede werksfeer, een vitale werk-privé-balans, flexibiliteit en betrouwbaarheid. 

Wil jij jouw kennis van appartementsrecht, VvE  beheer en vastgoedbeheer inzetten om het belang van Heimstaden en hun huurders te vertegenwoordigen? Ben jij bijvoorbeeld nu VvE Beheerder of Accountmanager VvE Beheer en wil je doorgroeien? Dan is dit wellicht een schitterende baan in een sterk groeiend en gezond bedrijf voor jou.

Korte functieomschrijving
Als Manager VvE Beheer vertegenwoordig je Heimstaden en haar huurders binnen de VvE’s van complexen waar wij maar deels eigenaar zijn. Je speelt een zeer actieve rol in die VvE’s, zowel voor als achter de schermen. Je draagt bij met je inhoudelijke kennis, vertaalt het Heimstaden beleid naar de VvE’s en bent actief in de overleggen (veel Algemene Leden Vergaderingen zijn in de avonden). Je standplaats is Rotterdam en je bent regelmatig op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Ook zorg je voor de interne administratie en communicatie naar andere afdelingen. Daarnaast adviseer je intern bij de acquisitie van nieuwe VvE complexen.

Dit was slechts een fragment uit de vacature. Bekijk hier de volledige vacature Manager VvE Beheer / Vertegenwoordiger Grooteigenaar VvE bij Heimstaden

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022