Top vacature: Projectmanager Real Estate bij Credit Linked Beheer

Credit Linked Beheer is op zoek naar een enthousiaste projectmanager Real Estate. Je wordt onderdeel van het vastgoed team die verantwoordelijk is voor acquisitie, realisatie, verhuur en beheer van woningportefeuilles. Vanaf het besluit over te gaan tot het verwerven van een project en wanneer de hoofdlijnen overeenkomst is gelosten, neem jij de verantwoordelijkheid van een project over.

Vervolgens kun je zelfstandig met de verkopende partij tot een overeenstemming komen, op basis van de gesloten hoofdlijnen overeenkomst, de fondsprospectus en PvE van Credit Linked Beheer. Je begeleidt de realisatiefase, de kostenbewaking en het bijwonen van bouwvergaderingen en de oplevering aan Credit Linked Beheer.

Wat neem jij mee?
Je hebt ervaring met het komen tot een koop- en aannemingsovereenkomst en de juridische aspecten die daarbij komen kijken. Je bent op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving met betrekking tot woningbouw. Je hebt kennis van ontwikkelingen rondom bouw van energiezuinige woningen en de termen NOM, BENG, EPC.

Benieuwd naar de arbeidsvoorwaarden of wil je reageren? Lees dan hier de volledige vacature.

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022