Top vacature: Servicekosten Specialist bij Heimstaden

Ben jij een administratieve duizendpoot die het leuk vindt om met verschillende groepen zowel binnen als buiten de organisatie contact te hebben? Dan is deze baan bij woningverhuurder Heimstaden, waarin een mix aan disciplines van je wordt gevraagd, wellicht iets voor jou. 

Als medewerker van de service- en stookkosten administratie ben je verantwoordelijk voor het opstellen en berekenen van de afrekeningen. Je controleert op grootboekrekeningen en verzorgt aansluitingen en controles van diverse sub-administraties. De facturen die binnenkomen controleer je en als huurders terugbetaald moeten worden, dan zorg jij dat dit goed komt. Het leuke is dat je ook veel contact hebt met onze huurders en leveranciers, zowel telefonisch als schriftelijk. Zo verstuur je afrekenbrieven aan huurders. 

Ook bereid je huurcommissiezaken voor en heb je contact met de VVE. Daarnaast werk je samen met de verschillende afdelingen binnen Heimstaden, zoals klantcontactcentrum, contractadministratie en de regio's. Kortom, deze functie is een mix van verschillende disciplines!

Nieuwsgierig geworden naar deze functie? Bekijk de vacaturepagina voor meer informatie en reageer vandaag nog! 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022