Top vacature: Teammanager Verhuur Woningen bij Van 't Hof Rijnland

Van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement heeft een vacature voor een Teammanager Verhuur Woningen. Zij zijn ruim 25 jaar actief in het vastgoedmanagement en met ruim 35.500 huur- en koopwoningen één van de grootste aanbieders in Nederland.  Kijk snel of jij jezelf ziet zitten in deze rol en bekijk via de onderstaande link hoe je kunt reageren.

Wil jij Teammanager Verhuur Woningen bij Van 't Hof Rijnland (VHR) worden? Dan is het wenselijk dat je er plezier in hebt om je grenzen te verleggen en tegelijkertijd nieuwe verbindingen te maken. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het continu verbeteren van de VHR-dienstverlening. Je bewaakt en verbetert processen en zorgt voor de verbinding met onze klanten. Naast de ‘werkelijke’ wereld, kan jij je ook heel goed verplaatsen in de digitale wereld! Je geeft leiding aan de medewerkers van de afdeling verhuur, dit zijn momenteel circa 30 personen. Hierbij zijn doorlopende verhuur, klanttevredenheid en kwaliteit belangrijke speerpunten.

Je hebt voor deze functie minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van vastgoed & makelaardij, marketing & communicatie, commerciële economie of vergelijkbaar. 

Dit is een greep van wat VHR van jou vraagt. En daar staat natuurlijk ook wat tegenover. VHR geeft aan dat zij hun medewerkers nét dat beetje extra willen geven. Bekijk hier de hele vacature en de arbeidsvoorwaarden die worden geboden. 

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021