Top vacature: vastgoedjurist bij Akro Consult

De volgende vacature is er één van Akro Legal. Akro Legal is een label van Akro Consult. Akro Legal ondersteunt opdrachtgevers met project- en resultaatgerichte juridische dienstverlening. De contracten en adviezen van Akro Legal worden opgesteld met gevoel voor de praktijk, een frisse blik en met oog voor de toekomstige samenwerking tussen partijen.

Voor dit label is men op zoek naar een pragmatische vastgoedjurist met een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht, bij voorkeur met een privaatrechtelijke master en/of accent in het aanbestedingsrecht of een afgeronde universitaire opleiding Notarieel Recht. Daarnaast heb je inmiddels 2 tot 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in vastgoed-/gebiedsontwikkeling. Je ontwikkelt je graag verder in tot de verbeelding sprekende vastgoed- en gebiedsontwikkelingen.

Voldoe jij aan de bovenstaande punten? Dan heeft Akro Legal jou onder andere het volgende te bieden: 

  • een uitdagende baan binnen de vastgoed- en adviessector waarin je alle ruimte krijgt om je talenten in te zetten en je verder te ontwikkelen door te werken aan uitdagende juridische projecten.
  • Werken met een team van professionals die weten waar ze het over hebben.
  • Word jij geselecteerd? Dan zul je een aanbod ontvangen dat past bij jouw achtergrond en ervaring.

De hele vacature lezen en hoe hierop te reageren? Dat kan hier

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022