Top vacature: Bouwkundig Vastgoedbeheerder bij Gemeente Lelystad

Top vacature: Bouwkundig Vastgoedbeheerder bij Gemeente Lelystad

Het team Vastgoed van de gemeente Lelystad  is onderdeel van het fysieke domein en bestaat uit medewerkers die zelfstandig hun taken kunnen uitvoeren en in onderlinge afstemming tot een optimale taakverdeling komen. Binnen het team is men op zoek naar een zelfstandige Bouwkundig Vastgoedbeheerder. 

Het team Vastgoed beheert ruim 60 gebouwen (van Stadhuis tot toiletunit) en 300 bruggen. Beheren betekent het in stand houden van de gebouwen door het opstellen van een meerjarenbegroting en het organiseren van het groot onderhoud, het maken van plannen voor renovatie, het organiseren van nieuwbouwtrajecten, maar ook het werk van dagelijks onderhoud, de controle daarop en het voeren van administratie.

Men zoekt een collega die energiek en zelfverzekerd is; iemand die doelgericht en efficiënt te werk gaat. Aanbesteden kent voor jou geen geheimen. Overleg met de gebruikers is gericht op consensus. De bouwkundige activiteiten zijn voor jou uitdagingen om steeds inventiever, duurzamer en kostenbewust tot een resultaat te komen. Je kunt goed omgaan met wisselende werkdruk en je bent niet bang om zelfstandig je rol te vervullen binnen het team. Je werkt graag in een stad met groeiambities en betaalbare woningen.

Wat wordt er van je gevraagd?

  • Afgeronde HBO opleiding Bouwkunde
  • Ervaring met de NEN2767, dit is een pré
  • Ervaring met projectmatig werken
  • Communicatief sterk en sensitief

Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden en andere secundaire arbeidsvoorwaarden kun je terecht op de vacaturepagina

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021