Top vacature: Adviseur Vastgoed- & Gebiedsontwikkeling bij Akro Consult

Om de functie Adviseur Vastgoed- & Gebiedsontwikkeling bij Akro Consult te bekleden, word je gevraagd om jouw ervaring en je enthousiasme ten minste 4 dagen per week in te zetten. 

De persoon die past bij deze functie heeft een achtergrond in vastgoed en/ of gebiedsontwikkeling bij een marktpartij of gemeentelijke organisatie en kennis van of affiniteit met aanbesteden, procesbegeleiding en marktselecties. Bij voorkeur heb je ook ervaring opgedaan in juridische en financiële gerelateerde vraagstukken. Gezien de zwaarte van de functie vraagt Akro Consult WO werk- en denkniveau. Bij gelijke geschiktheid van kandidaten, weegt het streven naar diversiteit mee bij de aanstelling.

Wat mag je van Akro Consult verwachten? 
Een uitdagende baan binnen de vastgoed en advies sector waarin je alle ruimte krijgt om je talenten in te zetten en je verder te ontwikkelen door te werken aan uitdagende projecten. Afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring doen we je een goed aanbod dat recht doet aan het functieniveau en past bij jouw kennis en ervaring.

Enthousiast geworden? Bekijk de uitgebreide vacature op deze pagina en reageer vandaag nog. 

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022