Top vacature: Commercieel Manager bij veilinghuis De Eerste Amsterdamse

Top vacature:  Commercieel Manager bij veilinghuis De Eerste Amsterdamse

Vastgoedveilinghuis De Eerste Amsterdamse is er één met een lange en rijke historie. Al in 1860 klonk de allereerste klap van de veilinghamer. Alle veilingboeken en -lijsten zijn vanaf de eerste veiling bewaard gebleven. Maar de Eerste Amsterdamse kijkt ook graag vooruit en is daarom op zoek naar een Commercieel Manager voor 24 uur per week.

De afgelopen periode is er hard gewerkt om het fundament onder de Eerste Amsterdamse te verbeteren en vanuit die positie de organisatie met succes door te ontwikkelen. Als Commercieel Manager heb je als doel de ingeslagen weg van de Eerste Amsterdamse te vervolgen en zo het veilinghuis verder uit te bouwen. Deze groei is alleen mogelijk als de Eerste Amsterdamse haar dienstverlening verder actualiseert en doorontwikkelt.

Cultuur
De Eerste Amsterdamse is een gemixte organisatie. Dat wil zeggen: het beste idee wint en het hele team werkt met evenveel overtuiging aan een gezamenlijk doel. De cultuur binnen de organisatie is no-nonsense, ondernemend en zeer gedreven.

Kort samengevat is men op zoek naar een enthousiast, gedreven en pro-actief persoon, communicatief en administratief zeer vaardig, een verbinder die vanuit strategische doelstellingen partijen bij elkaar kan brengen en laten samenwerken. 

De uitgebreide vacature van De Eerste Amsterdamse kun je hier terugvinden

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special