Top vacature: Property Manager bij Van 't Hof Rijnland

Werken bij Van ’t Hof Rijnland betekent altijd klaar staan voor huurders en opdrachtgevers door nét dat beetje extra te geven. Dit vastgoedmanagementbedrijf is met ruim 35.500 huur- en koopwoningen één van de grootste woningbeheerders in Nederland. Zij zijn momenteel op zoek naar een Property Manager voor de vestiging in Zoetermeer voor 36 tot 40 uur per week. Wat houdt de functie in?

In jouw rol als property manager ben je samen met het property team van Van 't Hof Rijnland verantwoordelijk voor het beheer van jouw vastgoedportefeuille. Het property team in Zoetermeer bestaat uit diverse specialisten onder andere op het gebied van financiën en techniek. Jouw frisse blik zorgt voor nieuwe inzichten waardoor je het beheer van de woningportefeuilles naar een hoger niveau tilt.

Je bewaakt de voortgang van de verhuur van jouw woningen, speelt in op verzoeken en klachten van huurders. Je werkt actief aan de verwachtingen van de klant. Je bent aanwezig bij diverse bestuursvergaderingen van huurverenigingen en VvE's. Daarnaast houd je je bezig met markthuurprijzen en het opstellen van concurrentieprofielen. 

Geïntereseerd? Bekijk hier de volledige vacature en hoe je hierop kunt solliciteren.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special