Top vacature: Manager Vastgoed bij Tablis Wonen

De manager Vastgoed geeft leiding aan een enthousiast team. De afdeling Vastgoed bestaat uit een teamleider die de Technische Dienst aanstuurt, een opzichter niet-planmatig onderhoud, projectleiders onderhoud, projectmanager en een medewerker onderhoud. In totaal gaat het om 14 FTE. Wat wordt er van je verwacht?

Als manager Vastgoed maak je ook onderdeel uit van het managementteam. Dat bestaat uit jou, uit de manager Bedrijfsvoering, de manager Wonen en de directeur-bestuurder. Daarmee geef je medesturing aan het beleid van Tablis Wonen.

Je draagt zorg voor het integraal managen van de afdeling op verschillende gebieden, analyseert de onderhoudsprocessen en ontwikkelt een visie voor het optimaliseren van de onderhoudsprocessen en dient beleidsvoorstellen in en implementeert deze.

Het schilonderhoud is uitbesteed op basis van RGS-contracten (Resultaat Gericht Samenwerken). In deze functie liggen er mooie uitdagingen: de woningvoorraad moet worden verduurzaamd en in Sliedrecht speelt de komst van een warmtenet. Ook het optimaliseren van onderhoudsprocessen is een speerpunt in je werk.

Meer weten over deze vacature en hoe hier op te reageren? Kijk dan hier!

 

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022