Top vacature: Bureaumanager bij KOW Architecten

KOW is op zoek naar een Bureaumanager. In deze rol ben je aanspreekpunt van de directie op financieel en strategisch niveau. Daarnaast treedt je op als verbinder tussen directie architecten en projectleiders. 

Je beheert het financieel management van het bureau, ondersteunt door een ervaren administratief medewerker, een HR-medewerker en een externe accountant. Daarnaast monitor je de projectplanningen, de daarbij behorende inzet en de maandelijkse facturatie. De financiële monitoring van alle projecten en het beheer van de lopende contracten inclusief het opzetten van offertes zorgen voor een goed inzicht en overzicht. Je begeleidt de (senior)-architecten op het managen van planning, kwaliteit en financiën van hun projecten en bespreekt de te volgen strategieën en project-processen. Namens KOW onderhandel je met opdrachtgevers ten aanzien van de aangeboden offertes en contracten en hebt in de projectdoorloop een rol als financieel accountmanager.

Functie-eisen
KOW is op zoek naar een HBO’er of praktische WO’er met ruime ervaring in een leidinggevende rol in de architectenbranche en/of vastgoedontwikkeling. Je bent bekend met financiële boekhoudkundige rapportages. Natuurlijk leiderschap wordt op een prettige manier uitgedragen met oog voor mens en organisatie. Uiteraard ben je alert, resultaatgericht en pro-actief.  Naast kennis van voor architectenbureaus gebruikelijke programmatuur is ervaring met AFAS een pré. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op het bureau. KOW waardeert het indien je in de buurt woont.

Ben je na het lezen van deze vacature nog steeds enthouisast en wil je nog meer weten komen over deze functie? Bekijk hier de volledige vacature en reageer direct!

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special