Top vacature: Financieel Manager bij Duinweide Investeringen

In verband met de verdere groei en doorstroming van de huidige Financieel Manager is Duinweide Investeringen uit Alphen aan den Rijn op zoek naar een nieuwe Financieel Manager. 

Duinweide zoekt een kandidaat die de functie fulltime kan bekleden. Als Financieel Manager maak je deel uit van het financieel/administratieve team van 6 personen (waarvan 3 rechtstreeks en 3 functioneel) in een veelzijdig, groeiend en dynamisch bedrijf. Je levert een belangrijke bijdrage bij het dagelijkse administratieve en financiële beheer van de beheerportefeuille en het financiële management van de Duinweide Groep waartoe diverse dochters waaronder Beauvastgoed behoren. Je werkt hierbij nauw samen met de Investment Manager en rapporteert aan de Directeur Financiën & Bedrijfsvoering van Duinweide.

Functie-eisen
Voor deze functie vraagt men onder andere een afgeronde opleiding (financieel/economisch) op HBO niveau en bij voorkeur minimaal een afgeronde AA-opleiding of vergelijkbaar. Je beschikt tevens over een breed financieel inzicht en helikopterview en hebt ervaring met vastgoedadministraties. 

Ben je na het lezen van deze vacature nog steeds enthouisast en wil je nog meer weten komen over deze functie? Bekijk hier de volledige vacature en reageer direct!

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special