Hoe kan je sneller, leuker en nog beter taxeren?

Tijdens de Dag van het Vastgoed op 7 november 2019 is de opname app van Provadie gelanceerd. Zeven maanden later is Provadie flink gegroeid en zijn er inmiddels ruim 16.000 taxaties met de app verricht door ruim 350 taxateurs. Het succes van de app zit in het sneller taxeren in combinatie met het verbeteren van de kwaliteit. Maar hoe werkt het precies? Op 1 juli licht Laurens Hoebert de app toe in een workshop live te volgen via Vastgoedjournaal. 

Met de app loop je als taxateur de gebruikelijke route door de woning en in plaats van te schrijven klik je allerlei zaken aan. Deze input wordt automatisch gegenereerd tot output in het rapport. Foto’s die via de app worden gemaakt krijgen de juiste benaming en komen op de juiste plek in het rapport. Het gevolg is een uitgebreid rapport zonder maar één woord te hoeven schrijven. Door vriendelijke reminders in de app zie je niets meer over het hoofd en wordt het rapport aantoonbaar beter.

Tevens vraag je als taxateur met één klik op de knop alle verplichte bijlagen (zoals Kadastrale stukken, bodeminformatie, bestemmingsplankaart en funderingsviewer) eenvoudig op. Op kantoor schiet je de uitwerking en foto’s vervolgens eenvoudig in Taxatieweb. Je hoeft dan alleen nog de waarde te bepalen en de referentiepanden toe te voegen en je bent klaar!

Woensdag 1 juli van 12:30 tot 13:45 presenteert Laurens Hoebert, oprichter van Provadie deze app.

  • Volledige opname van een fictieve woning met de app
  • Uitwerking naar Taxatieweb
  • Tips & tricks
  • Q&A

Aanmelden?
Deelname aan het webinar van 1 juli is gratis. Klik hier om je aan te melden en vul het formulier in of stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. 'Webinar: 'Sneller, leuker en nog beter taxeren met Provadie'. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden. 

En alvast de app leren kennen? Maak tevens een account aan via www.provadie.nl/aanmelden en probeer de app 14 dagen gratis uit.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022