OPROEP AAN GEMEENTEN: Gemeenten kosteloos standhouder op online vastgoedbeurs Real Estate Futureproof (#REF)

De online vastgoedbeurs Real Estate Futureproof, ook wel bekend onder de hashtag #REF, groeit flink door. Inmiddels hebben al 39 standhouders zich aangemeld voor het virtuele evenement dat plaatsvindt van 30 juni tot 2 juli 2020. Een van de doelstellingen van #REF is om marktpartijen samen te brengen met overheden. Om deze doelstelling op korte termijn beter invulling te kunnen geven, hebben de organisatoren van #REF besloten om gemeenten en overheden kosteloos een stand aan te bieden.

Gemeenten kunnen op deze manier op een laagdrempelige manier zichzelf promoten aan de vastgoedsector. Gaat u als gemeente grond uitgeven voor een bedrijventerrein of is er een nieuwe woonwijk in de planning? Of wenst u werkgevers aan te trekken door hoogwaardige kantoorruimte te bouwen? Dan is #REF hét podium om dit te communiceren en in contact te komen met relevante vastgoedpartijen voor deze projecten. Duizenden vastgoedprofessionals kunnen uw online stand bezoeken en informatie aanvragen. U kunt vanuit uw stand vragen beantwoorden en projecten presenteren.

In deze bizarre tijden van coronacrisis is het lastiger om met elkaar in contact te komen. Door middel van de speciaal ontwikkelde software voor online evenementen waar #REF gebruik van maakt, kunt u binnen 3 dagen de gehele branche bijpraten over de kansen in uw gemeente.

Indien u persoonlijk contact wenst voor extra informatie over deelname neem dan contact op met Wouter Truffino via telefoonnummer 06-28615727 of via info@realestatefutureproof.nl



Reacties


Laatste nieuws